Cursuri de Vals Lent pentru nunta

Originea valsului lent se regaseste in cluburile selecte din Anglia la sfarsitul anilor 1800 sub denumirea de Boston.

Tinerii indragostiti sunt profund impresionati de valsul lent datorita caracterului romantic si visator oferit de cel mai lent ritm din dansurile standard, marimea de 3/4.

Desi valsul vienez este considerat clasicul valsul miresei, mirii aleg sa danseze ca dans de deschidere al nuntii vals lent pentru melodiile moderne si romantice.

Atunci cand aleg o coregrafie pentru nunta, tinerii indragostiti doresc sa aibe cat mai multe momente in care fotograful sa realizeze pozele deosebite din cadrul dansului de nunta. Valsul lent este o alegere idealea datorita melodiilor romantice care permit realizarea unor pozitii de dans mai putin dinamice in care perechea poate petrece cateva secunde bune zambind publicului.

O coregrafie pentru nunta pe vals lent este cea mai buna alegere pentru mirii care nu doresc sa depuna prea mult efort dansand ritmuri alerte in pozitii mai complicate sau dansuri latin-americane.

Avand o experienta de peste 7 ani atat cu perechi de miri, cat si in predarea valsului lent pentru performanta,  putem realiza o coregrafie care sa se adapteze foarte usor dansului pentru deschiderea nuntii.

Coregrafia pe vals lent aleasa de tinerii indragostiti poate sa imbine piruete, pasi latera, cat si poze statice pentru deliciul publicului si al fotografilor. Tempoul de 27-30 de masuri pe minut, este un temp lent care permite realizarea atat figurilor simple din vals lent cat si a unor pasi mai rapizi alaturi de o pozitie eleganta pentru definirea unei coregrafii complete in cadrul dansului de deschidere al nuntii – valsul miresei.

Melodiile de vals lent sunt melodii romantice, visatoare alese tot mai des de perechile de miri care doresc sa aibe o coregrafie spectaculoasa dar sa si pastreze caracterul de dragoste al dansului.

Scoala de dans Soft Step va ofera consultanta pentru alegerea unei melodii de vals lent cat si in realizarea unei coregrafii pentru dansul nuntii pe stilul de dans vals lent.

Valsul lent este considerat regele dansurilor standard datorita elegantei oferite si miscarilor vaporose oferite de ridicarile si coborarile tinerilor indragostiti care aleg acest dans pentru valsul miresei.

footer-logo

Asociatia Clubul Sportiv Soft Step a inceput activitatea in 2007 urmand ca in 2010 sa intre sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv. Toate rezultatele inaltei performante in dans sportiv sunt disponibile pe site-ul Federatiei Romane de Dans Sportiv.


Inscrie-te acum

Completeaza formularul de inscriere si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

INSCRIE-TE
INSCRIE-TE