Echipa

Sistem complex de predare

Ȋn timpul celor 15 ani de predat am perfecţionat pentru voi un sistem de predare prin care reușim sã oferim toatã plãcerea de a dansa ȋmpreunã cu un efort fizic susţinut pentru a atinge cele mai ȋnalte nivele de performanţã ȋn dansul sportiv. Fiecare copil are nevoie de mai mult decât un profesor de dans, are nevoie de un mentor, de un exemplu de caracter și de un prieten care ȋi este aproape ȋn frumoasa aventurã a dansului, un profesor care ȋl solicitã sã atingã potenţialul maxim.

Suntem ȋndrãgostiţi de dans și ȋncercãm sa inspirãm aceastã dragoste mai departe tuturor cursanţilor școlii de dans. Vã așteptãm cu drag! Echipa Soft Step

Ṣcoala de dans Soft Step este localizatã ȋn București, sector 4, zona Metrou Piaţa Sudului și dispune 3 sãli de dans, salã de așteptare pentru pãrinţi cu Wifi si TV, vestiare, climatizare.

Andrei DucaPresedinte ACS Soft Step

Antrenor si arbitru atestat de Federatia Romana de Dans Sportiv. Castigator al Cupei Romaniei la Dans Sportiv pe ambele sectiuni, Standard si Latino, cu experienta de peste 30 de ani in dansul sportiv.

Loredana ButeaInstructor dans sportiv

Instructor atestat de Federatia Romana de Dans Sportiv si Ministerul Invatamantului. Are in palmares rezultate de top la nivel national si international, experienta de peste 15 ani in dansul sportiv.

Iulian DincaAntrenor dans sportiv

Antrenor atestat de Federatia Romana de Dans Sportiv. Este fost sportiv de performanta si are in palmares rezultate de top la nivel national, are experienta de peste 25 ani in dansul sportiv.

Stefan Sturzu

INSTRUCTOR DANS SPORTIV

Instructor atestat de Federatia Romana de Dans Sportiv. Este fost sportiv de performanta cu rezultate de top la nivel national, are experienta de peste 10 ani in dansul sportiv.

footer-logo

Asociatia Clubul Sportiv Soft Step a inceput activitatea in 2007 urmand ca in 2010 sa intre sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv. Toate rezultatele inaltei performante in dans sportiv sunt disponibile pe site-ul Federatiei Romane de Dans Sportiv.


Inscrie-te acum

Completeaza formularul de inscriere si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

INSCRIE-TE
INSCRIE-TE