Cursuri de Rumba pentru nunta

Rumba este cel mai intalnit dans latino-american ales de cuplurile tinere de miri ce doresc sa impresioneze publicul cu un dans al nuntii sau „valsul miresei” pasional si lent.

Rumba, ca si Cha-Cha, au la baza o serie de dansuri ca Guaracha, Naningo si Son, toate ritmurile provenind din Cuba si din vestul Indiei. Cel mai interesant dans care a stat la baza rumbei a fost Danzon-ul, dansul oamenilor din inalta patura sociala, dans in care femeile realizau o miscare foarte ampla si usoara a soldurilor prin indoirea si intindirea picioarelor.

Datorita ritmului lent de 25-27 de batai/minut cu o masura muzica de 4/4, rumba este un dans foarte usor de pus in practica pentru a realiza dansul nuntii. Pasii trebuie realizati lent si ritmul muzicii este usor de indtificat.

Caracterul dansului Rumba, sau dansul dragostei este practic un moment erotic pus in scena de cei doi dansatori in care femeia plina de senzualitate si miscari lascive joaca un rol de ispita si de tachinare dar fara a se lasa prinsa. Urmarind aceasta poveste din rumba, dansul nuntii poate avea un succes teribil la public. Barbatul prin pasii lui in jurul partenerei si prin pozitia larga a pieptului reuseste sa-si domine femeia si incearca constant s-o prinda in bratele sale, dar la finalul dansului, este mereu respins.

Scoala de dans Soft Step va asteapta la cursurile de dans pentru nunta cu o coregrafie de rumba pentru dansul de deschidere al nuntii, care sa se adapteze stilului vostru, prin care se vor imbina figuri de dans in pereche, pasi de deplasare pe ringul de dans prin care cei doi miri se urmaresc si nelipsitele poze in care mireasa poate ajunge in bratele mirelui, pozitii care vor fi cu siguranta aclamate de publicul de la nunta si surpinse de fotografi in poze spectaculoase care va vor face sa nu uitati niciodata „valsul miresei”.

La cursurile de dans pentru nunta va oferim o selectie de minim 100 de melodii de rumba din care puteti alege un ritm clasic cubanez, interpretat in portugheza, sau melodii moderne adaptate pe ritmuri de rumba si interpretata de artisti in voga pentru a da o nota mai moderna in dansul nuntii.

Dintre dansatorii de top in dansul sportiv, rumba este dansul preferat deoarece ritmul lent le permite acestora sa arate foarte multe elemente de onduire a corpului si le ofera timpul necesar pentru a intra cat mai bine in rolul pe care il joaca pe ringul de dans, asemenea mirilor care aleg rumba pentru valsul miresei sau dansul nuntii.

In cazul in care am reusit sa va convingem ca rumba este „perla dansurilor latino-americane”, cel mai pasional si senzual dans pe care puteti sa-l alegeti la nunta voastra, va rugam sa ne contactati pentru a discuta mai multe detalii despre cum doriti sa alcatuim coregrafia. Vom alege melodia de rumba, clasica sau moderna,  pe care veti dansa cel mai important dans din viata voastra: dansul de deschidere al nuntii sau valsul miresei.

footer-logo

Asociatia Clubul Sportiv Soft Step a inceput activitatea in 2007 urmand ca in 2010 sa intre sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv. Toate rezultatele inaltei performante in dans sportiv sunt disponibile pe site-ul Federatiei Romane de Dans Sportiv.


Inscrie-te acum

Completeaza formularul de inscriere si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

INSCRIE-TE
INSCRIE-TE