Cursuri de Tango pentru nunta

Dansul Tango – una din cele mai bune alegeri pentru dansul nuntii sau „valsul miresei”.

Dupa cum bine stiti, tango-ul este considerat dansul cu cel mai puternic caracter si pasiune, un caracter care poate fi foarte usor exprimat pe ringul de dans, daca voi, tinerii indragostiti, va regasiti in acesta.

Dupa valsul vienez, tangoul este a doua alegere a mirilor care doresc o coregrafie interesanta pentru dansul nuntii.

Este bine de stiut de la inceput ca tangoul nu este un dans foarte usor de dansat si ca nu trebuie sa ne multumim doar cu o coregrafie facuta corect, fara a scoate in evidenta, chiar la cel mai important dans al nuntii, adevaratul caracter al dansului tango.

Carcaterul dansului este dat de ritmul sincopat cu schimbari bruste de directie si miscari rapide ale capului, toate acestea pe o masura de 4/4 si 30-33 de batai pe minut. Chiar daca nu are un ritm foarte rapid, coregrafia dansului tango pentru nunta imbina atat elemente din tangoul de dans sportiv cat si din tangoul argentinian.

Scoala de dans Soft Step va propune o coregrafie completa de tango pentru nunta sau pentru „valsul miresei” cum numesc mirii este formata dintr-o alternanta de figuri de tango de dans sportiv – figuri cu o pozitie fixa a bratelor, cu o deplasare rapida pe ringul de dans  si nelipsistele miscari bruste ale capului. La acestea se adauga si cateva figuri pasionale ale tangoului argentinian in care baiatul are mai putine miscari pe deplasare, pozitia devine mult mai lejera si mai apropiata, iar fata arata miscari rapide ale picioarelor.

Va invit sa urmariti cateva coregrafii de tango in galeria video realizate de perechile de miri care au urmat cursurile de dans pentru nunta la scoala de dans Soft Step.

Fiecare cuplu de miri alege pentru dansul nuntii, „valsul miresei” un dans care ii caracterizeaza cel mai bine. Perechile de miri care aleg ca dansul nuntii tango sunt mirii care pot avea orice varsta, miri care la momentul nuntii au o pasiune mare unul pentru celalalt si care doresca sa arate tuturor participantilor la nunta.

Pentru a performa o coregrafie de tango scurta  la dansul nuntii sau valsul miresei, este necesar ca cei doi miri sa urmeze cel putin pachetul de 5 sedinte de cursuri de dans pentru nunta unde se vor invata miscarile de baza din tangoul argentinian si cateva miscari de tango de dans sportiv pe sens de dans.

Pentru o coregrafie completa de tango la dansul nuntii, sau „valsul miresei” cum este numit de miri, este recomandat pachetul de 10 sedinte de cursuri de dans pentru nunta oferit de scoala de dans Soft Step. In cadrul celor 10 sedinte se vor invata atat miscarile statice si pasionale din tangoul argentinian cat si deplasarile rapide din tangoul de dans sportiv, care impreuna vor crea o coregrafie superba care cu siguranta va impresiona toti invitatii de la nunta.

footer-logo

Asociatia Clubul Sportiv Soft Step a inceput activitatea in 2007 urmand ca in 2010 sa intre sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv. Toate rezultatele inaltei performante in dans sportiv sunt disponibile pe site-ul Federatiei Romane de Dans Sportiv.


Inscrie-te acum

Completeaza formularul de inscriere si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

INSCRIE-TE
INSCRIE-TE