Cursuri de Cha-Cha pentru nunta

In ultime vreme din ce in ce mai multe perechi de miri abordeaza stilul de dans cha cha pentru cel mai important moment de dans din viata lor: valsul miresei sau dansul nuntii.

Daca doriti sa rupeti monotonia valsului clasic al miresei iar tango-ul vi se pare un dans prea elegant, puteti opta pentru cel mai indragit dans latino-american, cha-cha.

Ritmul din cha-cha este foarte simplu de recunoscut, sunt cele 4/4 masuri muzicale, din care a partra masura este impartita in doi timp mai rapizi cha-cha. Desi dansul nu are un ritm foarte rapid, este un dans latino-american unde frumusetea miscarii este data de pasii mici care impreuna cu miscarile soldurilor scot in evidenta specificul latino.

Pentru dansul nuntii voaste puteti sa optati pentru mai multe stiluri de muzica pentru cha-cha. Scoala de dans Soft Step va pune la dispozitie atat ritmuri clasice cubaneze care pot da o nota exotica nuntii voastre, cat si ritmuri moderne  interpretate de adulti cunoscuti ca Santana, Ricky Martin sau Jenifer Lopez, pentru un caracter mai modern al dansului vostru.

Cha-Cha este un dans foarte simplu de invatat ca dans pentru nunta voastra. Miscarile din cha-cha, ca multe miscari din dansurile latino americane, alcatuiesc o coregrafie cu intoarceri pe sub mana, cu deplasari pe ringul de dans si mult dinamism dat de pasii in pereche inchisa in care va puteti demonstra feeling-ul vostru latino.

Caracterul dansului cha-cha este unul vesel, jovial, chiar un pic obraznic. Cuplurile de dansatori care prezinta acest dans, la nunta sau in concursurile de dans sportiv, inspira aerul de indragostiti in prima etapa a relatiei, in care cuplul inca nu este foarte bine format, si apare acea urmarire reciproca in care cei doi dau o imagine de joca atat intre ei cat si cu publicul.

Pentru a prinde foarte bine la public, in coregrafia de cha-cha se introduc si multe poze ale cuplului. Aceste orpiri foarte bruste, in stilul caracteristic sacadat al dansului, vor face intotdeauna deliciului fotografilor care vor surpinde instantanee deosebite cu voi in timpul „valsului miresei”, sau dasul de deschidere al nuntii.

Pentru a va face o impresie completa despre cha-cha, puteti sa va ganditi la clasicele melodii de mambo cubaneze. Versiunile clasice de mambo au stat la baza dezvoltarii dansului cha-cha. Numele vechi al dansului era chatch si provine din combinarea stilurilor de Mambo cu cele de jazz, beat si disco.

Stilul de dans pe care il alegeti ca dans de deschidere al nuntii poate sa caracterizeze ca si cuplu. Pentru o nota de eleganta si romantism puteti alege valsul lent, pentru o pasiune si o serozietate debordanta se potiveste de minune tango-ul, iar pentru cei ce doresc sa ispire placearea dansurilor latin-americane la nunta, senzualitate si miscari sacadate, cha-cha este una din cele mai bune alegeri.

Scoala de dans Soft Step va asteapta la cursurile de dans pentru nunta cu o coregrafie de cha-cha special creata pentru a pune in evidenta pasii caracteristici stilului latino, deplasarile pe ringul de dans pentru a putea fi observati de toti invitatii de la nunta, dar si de pozele senzuale care fac intotdeauna deliciul fotografilor si al parinitilor.

footer-logo

Asociatia Clubul Sportiv Soft Step a inceput activitatea in 2007 urmand ca in 2010 sa intre sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv. Toate rezultatele inaltei performante in dans sportiv sunt disponibile pe site-ul Federatiei Romane de Dans Sportiv.


Inscrie-te acum

Completeaza formularul de inscriere si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

INSCRIE-TE
INSCRIE-TE