Cursuri de Bachata pentru nunta

Bachata este un stil de dans foarte intalnit ca si dans de deschidere al nuntii sau „valsul miresei” ales deseori de mirii care doresc sa imbine frumusetea dansurilor latino americane cu melodiile romantice si senzuale de bachata.

A aparut pentru prima data in Republica Dominicana si face parte din marea categorie a dansurilor Salsa, iar acum se danseaza la nivel international, Bachata fiind foarte intalnita si alaturi de Merengue.

Caracterul principal al dansului bachata este unul fierbinte latino cu melodii mult mai lente si romantice, fapt pentru care poate fi abordat ca si dans al nuntii, si se danseaza atat in pozitie apropiata cat si individual. Miscarea specifica a acestui dans este miscarea soldului pe timpii 4 si 8.

Prima versiune a dansului bachata presupunea o deplasare e perechii in forma de pastrat, figuri asemanatoare celor de la vals lent, urmand ca din anii 2000 sa se danseze doar pasi lateral cu timpii 4 si 8 mai accentuati de o miscare de ridicare de sold.

Miscarea soldurilor a devenit, dupa ultimele tendinte in bachata, o miscare foarte ampla din partea fetelor, miscare care denota multa sexualitate si care atrage multe priviri ale publicului spectator. Pentru a scoate in evidenta aceste miscari, sfatuim viitoarele mirese sa aibe o rochie de mireasa mai mulata pe zona soldurilor sau sa isi schimbe rochia pentru momentul de valsul miresei pentru a pune in evidenta caracterul dansului bachata.

Melodia de bachata aleasa pentru dansul nuntii poate fi una clasica interpretata de o orchestra cubaneza sau o melodie moderna cu acelasi ritm de bachata pentru a da un aer mai modern momentului vostru de valsul miresei.

Scoala de dans Soft Step va asteapta la cursuri de dans cu o coregrafie de bachata usor de invat si de pus in practica, formata din mai multe figuri in pozitie apropiata, cateva intoarceri ale miresei pe sub mana, piruete dar si pozele mult asteptate de public si de fotografii care vor imortaliza dansul nuntii voastre.

footer-logo

Asociatia Clubul Sportiv Soft Step a inceput activitatea in 2007 urmand ca in 2010 sa intre sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv. Toate rezultatele inaltei performante in dans sportiv sunt disponibile pe site-ul Federatiei Romane de Dans Sportiv.


Inscrie-te acum

Completeaza formularul de inscriere si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

INSCRIE-TE
INSCRIE-TE