Cursuri de Bachata pentru adulti

Bachata este un dans prezent in oferta scolii de dans Soft Step,fiind un dansa extrem de solicitat de catre adultii ce participa la cursuril de dans pentru adulti.

Originea acestui dans popular in scolile de dans ce predau cursuri de dans pentru adulti este in Republica Dominicana.El este cunoscut si dansat sub diferite forme.

Este  cunoscut si dansat in intreaga lume ca si salsa de altfel sub diverse forme in scolile de dans ce predau cursuri de dans pentru adulti.

Tipuri de Bachata:

Originala/Dominicana

Aceasta forma de Bachata a aparut,acolo unde stilul muzical a luat nastere,in Republica Dominicana,fiind prezent in in scolile de dans ce predau cursuri de dans pentru adulti de pe intreg cuprinsul tarii inca din anii 1950.

La origine el se dansa in scolile de dans ce predau cursuri de dans pentru adulti in pozitie apropiata,iar pasii de baza se dansau sub forma unui patratel in scolile de dans ce predau cursuri de dans pentru adulti.In zilele noastre in scolile de dans ce predau cursuri de dans pentru adulti se danseaza pe o linie si se schimba in permanenta pozitia apropiata cu cea departata.

In scolile de dans ce predau cursuri de dans pentru adulti se foloseste o miscare delicata de solduri si se accentueaza timpii 4 si 8.Scolile de dans folosesc tempuri mai rapide cu piruete si mai mult joc de picioare

Traditionala (primul stil de fuziune)

La inceputul anilor 90 s-a inlocuit patratelul cu deplasarea  laterala s-a introdus si schimbarea de directie dupa fiecare punctare a timpilor 4 si 8 in scolile de dans ce predau cursuri de dans pentru adulti

Modern/Moderna (stil de fuziune recent)

In scolile de dans ce predau cursuri de dans pentru adulti din Spania a aparut in 2005 ,se bazeaza pe elemente traditionale  dar are foarte multe influente din zouk-lambada tangou si salsa. In scolile de dans ce predau cursuri de dans pentru adulti bachata moderna presupunea ca cuplurile sa isi miste partea superioara a toracelui mai mult, pun un accent mai mare pe punctarea timpilor 4 si 8, iar femeile folosesc miscari mult mai ample de solduri.

Bachatango/Bachata Tango (stil de fuziune recent)

A aparut odata cu stilul modern, in cu totul alte parti ale lumii decat insulele Caraibe si se caracterizeaza prin scurte secvente de bachata traditionala si multi pasi de tango.

footer-logo

Asociatia Clubul Sportiv Soft Step a inceput activitatea in 2007 urmand ca in 2010 sa intre sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv. Toate rezultatele inaltei performante in dans sportiv sunt disponibile pe site-ul Federatiei Romane de Dans Sportiv.


Inscrie-te acum

Completeaza formularul de inscriere si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

INSCRIE-TE
INSCRIE-TE